menu close menu

EXTENSIILE CLIP-ON


Extensiile Clip On sunt usor de aplicat, disponibile intr-o gama diversificata de culori si lungimi, nu necesita ingrijire speciala, parul nu este afectat de utilizarea acestora, nu se electrizeaza, nu se incurca.

Extensiile sunt alcatuite din benzi de par natural (mese) care se prind printr-un sistem de clame click-clack, absolut invizibile datorita faptului ca sunt pozitionate in spatele meselor. Banda de silicon care asigura o prindere sigura si de durata nu afecteaza parul, lasandu-i libertatea de a creste in voie. Setul de extensii de par clip-on este foarte usor de ingrijit deoarece se aplica dimineata si se scoate seara. De asemenea, parul natural poate fi vopsit si aranjat cu placa sau cu ondulatorul fara nici o problema. Aveti garantia ca nu se va deteriora.

Nu necesita ingrijiri speciale sau intretinere la salon si sunt mult mai avantajoase ca pret decat alte tipuri de extensii.
Setul complet pentru volum si lungime este alcatuit din 10 mese, totodata sunt disponibile si alte variante, suvite de diferite nuante(nuante naturale si nuante in culori tari). Sunt ideale pt ocazii speciale, dar si zi de zi deoarece pot fi purtate nelimitat.

Din punct de vedere al timpului alocat, extensiile pe baza de clip-on sunt cele mai eficiente. O clienta care nu are timp, care doreste sa-si schimbe look-ul in functie de evenimentele importante din viata ei, va adora acest tip de produs. Cu ele se pot obtine coafuri glamour, lungime, volum dar si culoare.

Aplicare EXTENSII

Contact

Email:hairplanet@yahoo.com
Telefon: 0744 706 788
0771 595 336
0368 466 109