menu close menu

EXTENSIILE MICRORING / KERATINA


Extensiile cu microring (ineluse) se aplica numai la salon de catre personal specializat. Sunt semi-permanente, sistemul de prindere se realizeaza cu ajutorul unor inele care se strang cu un cleste special. Extensiile cu microring pot dura pana la 4 luni, dupa care se face intretinerea ce consta in ridicarea acestora si schimbarea inelului in cazul in care este necesar. Extensiile au toate cuticulele in aceeasi directie, pentru ca parul sa nu se incurce, sa ramana moale.


SFATURI UTILE:
 Nu iti pieptana parul ud. Parul semi-uscat se descurca cu o perie plata sau cu un pieptene cu dintii rari, insa nu de la radacina, deoarece risti sa iti smulgi extensiile.
 Leaga-ti parul cu o esarfa cand dormi.
 Daca vrei sa iti vopsesti extensiile, este recomandat sa mergi la un salon de specialitate.
 Nu pulveriza baza extensiilor cu fixativ sau alte cosmetice pe baza de silicon.
Nu iti poti aplica extensii daca ai parul mai scurt de cinci centimentri.


Extensiile cu cheratina sunt extensii permanente si se monteaza prin lipire (la cald) numai in salon, de catre personal specializat. Confera parului volum, lungime, suplete si textura, fiind permanente, cu lipire la cald si montate de catre o persoana cu experienta in domeniu. In numai cateva ore poti trece de la par scurt la par lung si bogat fara sa-l lasi trei ani sa creasca.

Marele avantaj al acestui tip de extensii este ca se aplica pentru o perioada foarte indelungata, de 3-4 luni. Pentru femeile care si-au dorit mereu un par lung, superb, un set de extensii de par cu cheratina este ideal deoarece timp de 3 luni nici nu isi vor mai aminti ca in realitate parul lor este mai scurt. Totusi, acest tip de extensii necesita o ingrijire mult mai atenta. In primul rand, parul trebuie spalat cu mare rabdare, astfel incat suvitele sa nu se incalceasca.e asemenea, trebuie folosite produse intens hidratante, deoarece parul natural atasat prin extensii nu se poate hidrata la fel ca cel care porneste din radacina. Pieptanarea se va face cu o perie cu perii foarte rari si incepand de la ceafa pentru a nu pune in pericol extensiile. Ceea ce este sigur in cazul unor extensii de par cu cheratina este ca rezultatul merita tot efortul.

Daca vrei sa ai parul lung, vei avea nevoie de circa 120-140 de extensii, in functie de lungime, iar daca vrei sa-ti sporesti volumul podoabei capilare, 100 de extensii sunt suficiente.


Exista 3 reguli esentiale care trebuie urmate:
 in primul rand parul folosit trebuie sa fie de calitate, 100% natural fara fire sintetice;
 trebuie aplicate corect cu aparatul special pentru a evita caderea acestora sau imprastierea cheratinei in restul parului;
 si nu in ultimul rand trebuie date jos cu solutia speciala, nu prin alte metode, pentru a nu dauna firului de par;Aplicare EXTENSII

Contact

Email:hairplanet@yahoo.com
Telefon: 0744 706 788
0771 595 336
0368 466 109